• TASUTA transport alates 50 eurost

  • LactiPlus TRAVEL 30 vegankapslit 30 reisipäevaks

    12.50

    LactiPlus TRAVEL sisaldab 5 miljardit bakterit ja S. Boulardiid

    Elusbakterite ja piimhappepärmi kombinatsioon
    Sinu parim reisikaaslane

    Laialdaselt dokumenteeritud retsept, mis sisaldab ainulaadset piimhappepärmi S. Boulardii ja 4 miljardit elusat piimhappebakterit 3 erinevast tüvest pärit bifidobakterit, mis teevad LactiPlus™ TRAVEList teie parima reisikaaslase. LactiPlus™ TRAVEL on igapäevane reisilisand elusatest laia spektriga piimhappe- ja bifidobakteritest, mis koosneb 4 miljardist aktiivsest elusbakterist, kolmest erinevast tüvest ja lisaks 1 miljardist elusbakterist S. Boulardii (Saccharomyces Boulardii). Nii bakteritüved kui ka S. Boulardii on väga laialdaselt uuritud.

    Tüved:
    • Saccharomyces boulardii
    • Lacticaseibacillus rhamnosus Rosell® 11
    • Bifidobacterium longum Rosell®-175
    • Lactobacillus helveticus em> Rosell®-52

    Kirjeldus

    Ainulaadne reisikombinatsioon

    Seedesüsteem on tundlik ja erinevad muutused mõjutavad mikrofloorat. Näiteks välisriikidesse reisides muutub bakterikultuur toidus ja vees, mida meie soolesüsteem ära ei tunne.

    Reisibaromeetri järgi kannatab peaaegu 50% kõigist reisijatest  “turistikõhu” all.

    LactiPlus™ TRAVEL sisaldab spetsiaalselt valitud elusate piimhappe- ja bifidobakterite ning ainulaadse piimhappepärmi S. Boulardii kombinatsiooni. S. Boulardii avastas Aasias juba 1920. aastatel prantsuse mikrobioloog Henri Boulard, kes andis ainele oma perekonnanime. Henri eraldas pärmi litši koorest ja selle omadused on tänapäeval väga hästi uuritud ja tuntud kogu maailmas.

    • Sisaldab 1 miljard S. Boulardiid kapsli kohta
    • Spetsiaalselt reisimise jaoks välja töötatud
    • 4 miljardit elusat piimhappe- ja bifidobakterit kapsli kohta
    • Lai spekter

    Piimhappe- ja bifidobakterite tüüpe on palju, neil kõigil on erinevad funktsioonid ja omadused. Sooletrakti mikrofloora koostis ja mitmekesisus on kogu seedimise heaolu võti. Kui soolestikus olevad head bakterid toimivad, siis töötab seedimine nii nagu peab ja see tekitab hea tunde kõhus. Kui aga kohtame toidus ja vees võõraid bakterikultuure, võib tasakaal häiruda.

    LactiPlus™ TRAVEL on reisil olevale inimesele mõeldud laia toimespektriga elusate piimhappe- ja bifidobakteritega ja ainulaadse piimhappepärmiga S. Boulardii kombinatsioon.

    Kasutamisjuhend:
    • 1 kapsel päevas koos toiduga.
    • Sisaldab 30 taimset kapslit, millest piisab ühele inimesele üheks kuuks.

    Hoida kuivas kohas toatemperatuuril ja väikelastele kättesaamatus kohas. Soovitatav ööpäevast annust ei tohi ületada. Toidulisandeid ei tohiks kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Tähtis on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

    Koostis: Kartulitärklis, piimhappepärm: Saccharomyces Boulardii, taimne kapsel (hüdroksüpropüülmetüültselluloos), elusad piimhappebakterid: Lacticaseibacillus rhamnosus Rosell -11, Bifidobacterium longum Rosell-175, Lactobacillus helveticus Rosell-52, paakumisvastane aine (magneesiumisoolad rasvhapetest), antioksüdant (askorbiinhape).

    0
      0
      Ostukorv
      Ostukorv on tühiTagasi e-poodi