• TASUTA transport alates 50 eurost

  • LactiPlus MAGE 5 miljardit piimhappebakterit 60 vegankapslit

    14.99

    LactiPlus sisaldab 5 miljardit elusat piimhappebakterit 6 erinevast tüvest ja 3 erinevast perekonnast ning fruktooligosahhariide. Bakterid on rikastatud ka kaltsiumi, C-vitamiini ja seleeniga, mis mõlemad aitavad kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele.

    Punnis kõhu, puhituste ja kõgugaaside korral. Toode sisaldab kliiniliselt valitud laia spektrit piimhappe- ja bifidobaktereid koos kaltsiumiga. Selline kooslus toetab seedimist ja aitab hoida soolestiku tervist. Toode on turul olnud juba 30 aastat

    Tüved
    • Lactobacillus Rhamnosus Rosell®-11
    • Lactobacillus Helveticus Rosell®-52
    • Lactococcus lactis Rosell®-1058
    • Bifidobacterium longum Rosell®-175
    • Bifidobacterium lactis LAFTI B94
    • Bifidobacterium bifidum Rosell®-71

    LactiPlus™ MAGE’s olevad tüved on kaitstud patenteeritud tehnoloogiaga, mis tagab bakteritüvede ellujäämise seedetraktis.

    Kirjeldus

    Lai spekter, mis koosneb 5 miljardist aktiivsest elusbakterist 6 erinevast tüvest ja 3 erinevast perekonnast. Toode on igapäevane toidulisand elusate piimhappebakterite ja bifidobakteritega. LactiPlus™ MAGE bakteritüved on hästi uuritud ja neil on tõestatud võime kinnituda soole limaskestale.

    Puhitused, punnis kõht ja kõhugaasid.

    Lactiplus™ MAGE sisaldab elusaid piimhappebaktereid ja kaltsiumiga tugevdatud bifidobaktereid, et tagada seedeensüümide normaalne talitlus. Toode sisaldab lisaks C-vitamiini ja seleeni, mis omakorda aitavad tugevdada immuunsüsteemi.

    Sooletrakti mikrofloora on kogu kõhu tervise heaolu võti. Kui soolestikus olevad head bakterid toimivad, siis töötab seedimine nii nagu peab ja see tekitab hea tunde kõhus. Kui aga stressi on palju või toitume liiga ühekülgselt ja valesti, siis saab soolefloora tasakaal ja mitmekesisus kannatada ning suureneb muuhulgas ka kõhuhädade oht.

    • Lai spekter
    • FOS (fruktooligosahhariidid), mis pakuvad toitu bifidobakteritele
    • Tüved, mis kannatavad maohapet
    • Rikastatud kaltsiumiga seedeensüümide normaalseks talitluseks
    • Rikastatud C-vitamiini ja seleeniga immuunsüsteemi normaalseks talitluseks
    • Teaduslikult uuritud tüvid

    Loodud spetsiaalselt selleks, et tagada tervislik seedimine

    Piimhappe- ja bifidobaktereid on palju erinevaid tüüpe, kõigil on erinevad funktsioonid ja omadused. LactiPlus™ MAGE koosneb teaduslikult uuritud, hoolikalt valitud bakteritüvedest, mis taluvad seedetrakti karmi keskkonda, misjärel jõuavad need soolestikku elusalt.

    LactiPlus™ MAGE on spetsiaalselt loodud seedimise toetamiseks ning sisaldab laia spektriga elusaid piimhappe- ja bifidobaktereid koos kaltsiumiga, mis aitavad kaasa toitu lagundavate seedeensüümide nõuetekohasele toimimisele.

    Kasulikud faktid:

    • 5 miljardi elusa piimhappebakteriga 6 erinevast tüvest ja 3 erinevast perekonnast
    • Rikastatud kaltsiumi, C-vitamiini ja seleeniga
    • 2 kapslit päevas koos toiduga

    Annustamine: 2 kapslit päevas koos toiduga. Annust võib suurendada 4-8 kapslini päevas umbes kolme nädala jooksul. LactiPlusi võib regulaarselt kasutada ning taimse kestaga kapsli saab vajadusel lahti tõmmata ja pulbri näiteks jogurti või keefiri peale puistata.

    Hoida kuivas kohas toatemperatuuril ja väikelastele kättesaamatus kohas. Soovitatud ööpäevast annust ei tohi ületada. Toidulisandeid ei tohiks kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Tähtis on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

    Koostis: kartulitärklis/kartulitärklis/kartulitärklis, kaltsiumkarbonaat, FOS (beeta/suhkruroog/peet/suhkruroog). Taimne kapsel: hüdroksüpropüülmetüültselluloos. Elusad piimhappebakterid: Lactobacillus Rhamnosus Rosell-11, Lactobacillus Helveticus Rosell-52, Lactococcus Lactis Rosell-1058, Bifidobacterium Longum Rosell-175, Bifidobacterium lactis Lafti B94, Bifidobacterium Bifidum Rosell-71. Askorbiinhape (C-vitamiin). Paakumisvastased ained/paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumisoolad. Seleeniga rikastatud pärm (Lalmin SE 2000).

    Toiteväärtus
    Kogus 2 kapslis (% DRI-st):
    piimhappebaktereid 5 miljardit,
    kaltsiumi 120 mg (15%),
    C-vitamiini 24 mg (30%),
    seleeni 16,5 µg (30%).

    0
      0
      Ostukorv
      Ostukorv on tühiTagasi e-poodi