• TASUTA transport alates 50 eurost

  • Suvine esmaabikomplekt – haavasalv & sääsepliiats!

    17.77

    See esmaabikomplekt sobib hästi reisile ja suvisele matkale metsa ja mere äärde.
    Bug bites relief sääsehammustuste leevendaja tuimestab putukakupu ja jahutab rullitava metallkuuliga nahapiirkonna ning aaloe rahustab ärrituse.
    Abilari kuusevagusalv sobib mitmesugustele haavadele ja kriimustustele, samuti varbavahele, põletuse ja tatoveeringu peale.

    Kirjeldus

    BUG BITE RELIEF pliiats putukahammustustele 15ml

    leevendab putukate (sääsed, parmud, kihulased sipelgad, puugid ja kirbud jt.) hammustusi ja rahustab ka taimedest põhjustatud sügelust ja ärritust. Hammustavad putukad võivad rikkuda puhkuse või vaba aja nautimise. Bug Bite Relief Pen annab kiire ja efektiivse leevenduse:

    • Aloe Vera ja lokaalse anesteetikumi rahustav mõju
    • Looduslik toime, ei sisalda ammoniaaki.
    • Õrnatoimeline, võib kasutada kogu perel ka lastel 2+
    • Uus rullitava otsikuga pliiatsikujuline pudel, saab täpselt hammustusele asetada
    • Jahutav metallkuul rahustab ärritunud naha
    • Kiire ja efektiivne leevendus putukahammustustele

    TOIMEAINED: Trietanolamiin Slitsülaat, Aloe Vera geel, Aqua.

    KASUTAMINE: kandke õhuke kiht rullitava otsiku abil kahjustatud piirkonnale võimalikult kiiresti pärast hammustust. Ärge hõõruge. Mitte kasutada alla 2-aastastel lastel.

    Abilar® 10% vaigusalv – meditsiiniseade – haavasalv kuusevaiguga, 1 tuub 20g

    Abilar® 10% vaigusalvil on teaduslikult tõestatud antimikroobne, põletikuvastane ja epiteelkoe uuenemist soodustav toime. Vaigusalvi mõju põhineb Soome kuusevaigu (Picea abies) komponentide bioloogilisel koostisel. See on mõeldud kasutamiseks nii kodus kui ka professionaalselt.

    Vaigusalvi kasutatakse kriimustuste, marrastuste, nahapragude ja nahalõhede (suunurgad, näpuotsad, kannad), põletuste, põletikuliste haavade (lamatised, jala- ja diabeetilised haavandid), paronühhia, putukahammustuste korral. Vaigusalv vähendab nahaärritust, sügelust ja kiirendab naha paranemist.

    Sobib professionaalseks kasutamiseks nakatunud ja nakatumata, ägedate ja krooniliste haavade puhul, lamatiste, diabeetiliste haavade, jalahaavandite, keeruliste kirurgiliste haavade tüsistuste ja avatud abstsesside paikseks raviks.

     

    0
      0
      Ostukorv
      Ostukorv on tühiTagasi e-poodi