• TASUTA transport alates 50 eurost

  • - 37%

    NO SPOTS Pigmendilaikudevastane KORREKTOR C-vitamiini ja S.P.A-ga 15ml

    22.00

    Miks sul tegelikult pigmendilaigud tekivad?
    Pigmendilaigud näol või muudel kehaosadel tekivad melaniini toimel, millel on suurim mõju naha värvimuutusele. Kui teil on üsna hele jume, siis teie keha toodab tõenäoliselt vähem pigmenti kui tumedama nahatooniga inimesed. Pigmentatsioonihäired võivad ilmneda valgete või pruunide laikudena kõikjal kehal. Ennekõike, kui päevitate sageli ja üleliia palju. Pigmendilaikude tekkimise tõenäosus suureneb ka raseduse ajal kuid ka vananedes.

    Kirjeldus

    Kui pigmendilaigud suurenevad kiiresti, muudavad värvi või hakkavad sügelema on vajalik konsulteerida arstiga.

    Enamik pigmentatsioonihäireid on aga kahjutud ja puhtalt kosmeetilised. Soovid ühtlast jumet ja mõtled: Mida teha pigmendilaikudega? Siis on meil siin teile valmistatud unikaalne kreem.

    Kuidas pigmendilaikudest lahti saada ja mis tegelikult toimib?
    Pigmendilaikude loomulik eemaldamine näol – see on nüüd võimalik. ELAINE PERINE on intensiivselt tegelenud teemaga: Tulemuseks on meie näohoolduskreem, mis eemaldab pigmendilaigud ja isegi takistab uute pigmendihäirete teket näol või muudel kehaosadel. Pigmentatsioonivastane täppide korrigeerija NO SPOTS vitamiinidega C & U.P.A on looduslik ja vegan kreem pigmentlaikude vastu. NO SPOTS kreem niisutab nahka, stimuleerib rakkude uuenemist ja aeglustab naha vananemisprotsessi. C-vitamiin ja undetsülenoüülfenüülalaniin (U.P.A.) muudavad naha värvimuutuse heledamaks ja ühtlustavad nahavärvi – samal ajal takistavad need uue hüperpigmentatsiooni teket. Ainulaadne koostisainete kombinatsioon hajutab ja vähendab ka arme, nagu vistrikujäljed või täpid. Pigmendilaikude vastane nahahooldus annab ühtlase jume ja toimib samal ajal ebapuhta naha vastu.

    Pigmendivastase kreemi sügavalt tõhus koostis sisaldab puhtalt looduslikke ja taimseid koostisosi. Kurgiseemne ekstrakt rahustab ja kaitseb nahka oma antioksüdantsete ja põletikuvastaste omaduste kaudu. Valge mooruspuu, hibiskusõie ekstraktil ja alfa-arbutiinil on väga selged eesmärgid: muuta pigmendilaike heledamaks ja pärssida uue melaniini tootmist. Undetsülenoüülfenüülalaniin (U.P.A.) takistab uute pigmendilaikude teket ja samal ajal C-vitamiin tagab ühtlase nahatooni.

    Kuidas ja millal ma peaksin kasutama pigmendilaikudevastast kreemi?
    Pigmendilaikude vastast kreemi tuleks kasutada kaks korda päevas – hommikul ja õhtul – pärast näo puhastamist. Soovitame kanda sarapuupähkli suurune osa pigmendivastasest kreemi peopesale ja masseerida see ringjate liigutustega nahale. Pigmendilaikude heledamaks muutmiseks või isegi täielikuks eemaldamiseks peaks kreem täielikult katma tõsiselt kahjustatud piirkonnad. Optimaalsete tulemuste saavutamiseks tuleks pigmendilaikude vastu helendavat kreemi kasutada regulaarselt, vähemalt 21 päeva. Juba kolme nädala pärast näete esimesi tulemusi. Pideval kasutamisel muutub tulemus paremaks ja pigmendilaigud muutuvad vähem nähtavaks.

    0
      0
      Ostukorv
      Ostukorv on tühiTagasi e-poodi