• TASUTA transport alates 50 eurost

  • - 24%

    LactiPlus VSL#3 elusad piimhappebakterid 450 miljardit

    29.50

    450 miljardit elusat piimhappebakterit 10 päevaks 10 pulbripakikest.

    Piimahappebakterid on meie tervisele nii head, sest sisaldavad kasulikke baktereid, mis aitavad säilitada tervete mikroobide tasakaalu meie soolestikus. See tasakaal on oluline meie nahale ja ajule, õigeks seedimiseks ja toitainete imendumiseks ning immuunfunktsiooniks.

    NB! Toodet säilitatakse külmkapis 2-8c kraadi juures.
    Kuni 7 päeva võib toode olla ka toatemperatuuril.

    Kirjeldus

    Piimhappebakterid võivad aidata vältida ka kahjulike bakterite liigset kasvu soolestikus, mis võib põhjustada seedeprobleeme (kõhu lahtisust ja kinnisust), põletikke ja muid terviseprobleeme. Piimhappebakteritel on positiivne mõju sellistele seisunditele nagu ärritunud soole sündroom, allergiad ja isegi vaimse tervise häired, nagu depressioon ja ärevus. Tervislik soole mikrobioom võib aidata vähendada põletikku ajus, mis võib olla seotud mitmete neuroloogiliste haigustega, nagu depressioon, ärevus, Alzheimeri tõbi ja Parkinsoni tõbi.

    Tasakaalus soole mikrobioom on oluline ka naha tervise ja seisundi tagamisel ning võib aidata vähendada põletikulisi nahaprobleeme nagu akne, ekseem ja psoriaas. Piimhappebakterite tarbimine võib aidata säilitada naha niisutatust ja elastsust ning kiirendada haavade paranemist. Samuti võivad piimhappebakterid aidata vähendada naha punetust ja ärritust ning parandada naha üldist välimust.

    VSL#3 on tuntud toidulisand, mis sisaldab suurel hulgal kasulikke baktereid, mitmeid laktobakterite ja bifidobakterite tüvesid. VSL#3 on põhjalikult uuritud bakertitüvede kooslus kõrges annuses. VSL#3 koosneb hästi kombineeritud 8-st erinevast tüvest ja 3-st erinevast tüveperekonnast. Kasutatakse mikroobide mitmekesisuse säilitamiseks sooleflooras. VSL#3 ei sisalda soja, gluteeni, laktoosi ega piimatooteid. VSL#3 on soovitatud gastroenteroloogide poolt.

    Turustaja:
    Axmer Group
    Tähetorni 21D
    11625 Tallinn, Eesti
    info@axmer.ee
    +37256094233

    0
      0
      Ostukorv
      Ostukorv on tühiTagasi e-poodi