• TASUTA transport alates 50 eurost

  • Surnumere mineraalidega näopesugeel 200ml

    27.59

    Mineraalidega näopesuvahend on mõeldud tundlikule ja väga kuivale nahale. Sügavpuhastus näopesuga Surnumere mineraalide ja spetsiaalsete taimeekstraktidega. Sobib eriti tundlikule, (väga) kuivale, kombineeritud, punasele ja ärritunud nahale. Niiskuse ja rasvasisaldus on tasakaalukalt reguleeritud ning jätab pärast pesu naha värskeks ja klaariks.

    – probleemsele nahale, aknele, psoriaasi, ketendavale ja kombineeritud nahale
    – on rosaatsea puhul väga hästi talutav

    Kirjeldus

    Sealine tooted on 100% looduslikud, allergiatestitud ja EcoControl BDIH sertifikaadiga, vegan ja ei ole loomade peal testitud.

    Kasutamine:
    Enne kasutamist loksutada. Kandke geel näole hommikul ja õhtul, masseerige veega ja loputage hoolikalt. Seejärel võite lisaks nahka kreemitada sama sarja Sea Line Mineral päevakreemiga ja õhtul öökreemiga.

    Koostisained:
    Aqua (vesi), Rosa Damascena lillevesi**, glütseriin, kookosglükosiid, alkohol, detsüülglükosiid, naatriumkokoüülglutamaat, dinaatriumkokoüülglutamaat, sidrunhape, kaprülüül-/kaprüülglükosiid, ksantaankummi, piimhape, levuliinhape, naatrium , Chondrus Crispuse pulber, Echinacea Purpurea ekstrakt**, naatriumanisaat, parfüüm (lõhn), Chamomilla Recutita lilleekstrakt**, Equisetum Arvense lehtede ekstrakt**, saialille ekstrakt**, Glycyrrhiza Glabra Alba juureekstrakt**, Salix Ekstrakt**, Trigonella Foenum-Graecum seemneekstrakt**, Lavandula Hybrida Grosso ürdiõli, fütiinhape, Macadamia Integrifolia seemneõli**, Simmondsia Chinensise seemneõli**, Plantago peamiste lehtede ekstrakt**, glütserüülkaprülaat, oleaatglütserüül-6 , Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Aloe Barbadensise lehtede mahla pulber**, Salvia Officinalis’e õli, kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat, origanum Majorana leheõli, Thuja Orientalis’e ekstrakt, naatriumsurfaktiin,*, linal, limonool*.

    * looduslikest eeterlikest õlidest
    ** kontrollitud mahepõllumajandusest

    Sulle võib meeldida ka…

    0
      0
      Ostukorv
      Ostukorv on tühiTagasi e-poodi