• TASUTA transport alates 50 eurost

  • - 36%

    Koensüüm Q10 ubikinool 50mg 60 kapslit

    25.00

    Koensüüm Q10 Ubiquinol 50 mg, 60 kapslit.
    Royal Green Coenzyme Q10 kasutab hästi imenduvat koensüümi Q10 vormi (ubikinool). See on Q10 bioloogiliselt aktiivne vorm, mida leidub inimkehas. Royal Green Coenzyme Q10 on selle efektiivsuse suurendamiseks täiendatud C-vitamiiniga.
    Kasutamine: 1 kapsel päevas, eelistatavalt koos toiduga.

    Kirjeldus

    Koensüüm Q10 on looduslikult esinev ühend, mida leidub peaaegu igas elusrakus. Seda toodetakse kehas ja seda võib leida ka teatud toitudest või toidulisanditest. Koensüüm Q10 mängib olulist rolli rakkude energia tootmisel, eriti ATP (adenosiintrifosfaadi) sünteesis, mis on keha põhiline energiaallikas. Lisaks oma rollile energia metabolismis on Q10 tuntud ka kui antioksüdant, mis aitab neutraliseerida vabu radikaale ning kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest.

    Inimese kehas väheneb Q10 tase vanusega, mistõttu mõned inimesed võtavad seda toidulisandina, et toetada üldist tervist ja heaolu. Uuringud on näidanud, et koensüüm Q10 võib aidata mitmete seisundite korral, sealhulgas südamehaigused, migreenid, Parkinsoni tõbi ja teised.

    Royal Green Coenzyme Q10-s on kasutatud koensüümi Q10 hästi imenduvat ja aktiivset vormi, mida nimetatakse ubikinooliks. Ubikinool on Q10 bioloogiliselt aktiivne, redutseeritud ja kehaspetsiifiline vorm. See ei ole sama mis oksüdeeritud ubikinoon. Royal Green Coenzyme Q10 on selle efektiivsuse suurendamiseks täiendatud C-vitamiiniga.

    Täiteaineid pole! Royal Green Coenzyme Q10 ei sisalda täiteaineid (nagu diglütserüülmonooleaat, rapsiõli ja maisitärklis), emulgaatoreid (sojaletsitiin), niiskusesäilitusaineid (glütserool), säilitusaineid ega värvaineid (nt karamell).

    Puhas ubikinool, koensüüm Q10 vorm imendub suurepäraselt.
    C-vitamiin aitab vähendada väsimust ja kurnatust.
    C-vitamiin aitab kaitsta rakke oksüdatiivsete kahjustuste eest.

    1 kapsel sisaldab: RMV*,%
    Koensüüm CoQ10 ubikinool 50 mg
    C-vitamiin 16 mg 20%
    RMV*- Toiteväärtuse võrdlusväärtus
    Koostis: kapsel: kala želatiin ja stabilisaator hüdroksüpropüülmetüültselluloos, koensüüm Q10 ubikinool, kaltsium-L-askorbaat, vesi.

    Kasutamine: 1 kapsel päevas, eelistatavalt koos toiduga.

    Ärge ületage ettenähtud soovitatavat annust. Toidulisandit ei tohi kasutada toidu asendajana. Tähtis on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis. Kui olete haige, tarvitate ravimeid, olete rase või toidate last rinnaga, soovitame toidulisandi kasutamise osas nõu pidada oma arsti või apteekriga.

    Säilitamistingimused: hoida kuivas, toatemperatuuril, lastele kättesaamatus kohas.
    Netosisaldus: 17g (1 kapsel 288mg)

    0
      0
      Ostukorv
      Ostukorv on tühiTagasi e-poodi